kirvesmiestyöt ja erilaiset remontit asiantuntijoilta Tahkon alueella

Ota yhteyttä

Kirvesmiestyöt kokeneilta ja osaavilta tekijöiltä

Otamme mieluusti vastuullemme erilaiset suunnittelemasi rakennusprojektit, kuten uuden terassin, roskakatoksen, pihavajan tai vaikkapa puuceen rakentamisen. Olemme taitavia ja kokeneita kirvesmiehiä ja hoidamme projektisi aina suunnittelusta viimeistelyyn asti. Lukuisten kohteiden kokemuksella osaamme suunnitella monimutkaistenkin kokonaisuuksien parhaan mahdollisen toteuttamisen.

 

Tilaa kirvesmiestyöt Tahkon Talkkareilta ja varmistu onnistuneesta, ajallaan valmistuneesta lopputuloksesta.

Kysy lisää

Remontoimme kodeissa ja vapaa-ajan asunnoissa

Suunnitteletko remonttia kotiisi tai mökillesi? Tahkon Talkkarit Oy hoitaa homman!


Teemme usean vuoden rautaisella kokemuksella erilaisia pieniä remonttitöitä, muun muassa kylpyhuone- ja saunaremontteja. Puramme vanhat kalusteet, asennamme uudet ja hoidamme vesieristykset sekä kaikki laatoitukset. Teemme lisäksi lattia- ja seinälaatoitukset myös muualle kuin märkätiloihin.

Jo pienikin sisäremontti kohottaa asunnon tunnelmaa, lisää viihtyisyyttä ja parantaa asumismukavuutta. Vaikuttaapa se positiivisesti myös kohteen arvoon.

 

 

Ota meihin yhteyttä

Palvelemme myös korjausrakentamisen tarpeissa

Sisäremonttien ja kirvesmiestöiden lisäksi olemme apunasi erilaisissa kotonasi tai mökilläsi tarvittavissa korjausrakentamisen töissä. Teemme muun muassa julkisivujen ehostukset ja kaikki ulkomaalaustyöt.

 

Kun etsit korjausrakentamisen ammattilaista Tahkovuoren alueella, käänny puoleemme. Kerro kuinka voimme olla avuksi, niin suunnitellaan yhdessä lisää.

Yhteystiedot

Tahkon Talkkarit Oy tunnetaan tunnollisena ja ahkerana kiinteistönhoitajana Nilsiän ja Tahkovuoren lähiseudulla. Kiinteistönhoidon lisäksi tarjoamme palvelut erilaisiin kotonasi tai mökilläsi tehtäviin remontti- ja kirvesmiestöihin. Jätä nikkarointi osaaviin käsiin ja tilaa apuun osaavat ammattilaisemme!