Rehtiä kiinteistönhoitoa Tahkovuorella

Ota yhteyttä

Pidämme pihasi kunnossa kesät talvet

Pidämme pihasi moitteettomassa kunnossa, olipa kyseessä taloyhtiösi piha-alue, kotitalosi etupiha tai mökkitonttisi. Pihanhoidon palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • nurmikonleikkuu ja trimmeröinti

  • istutusten hoito ja muut vihertyöt

  • pihapuiden kaato

  • tonttien raivaustyöt

  • lumityöt ja lumenpudotukset

  • hiekoitus

  • polttopuut.

Palvelemme pihanhoitoon liittyvissä tehtävissä vuoden ympäri. Kesäisin varmistamme, että istutuksesi kukoistavat ja ettei nurmikkosi pääse kasvamaan liian pitkäksi, ja talvisin huolehdimme pihapiirisi turvallisuudesta tekemällä lumityöt lumenpudotuksineen sekä hiekoitukset.

Kysy lisää

Tahkon Talkkarit Oy on Tahkovuoren ja Nilsiän alueilla palveleva kiinteistönhoitaja. Tarjoamme kaiken kattavaa kiinteistönhoitoa niin taloyhtiöille, yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin. Hyödynnä palvelumme ja anna meidän varmistaa, että mökkisi, taloyhtiösi tai kotisi on aina loistokunnossa.

Yksilöllinen palvelukokonaisuus kiinteistösi tarpeiden mukaan

Kiinteistöhuolto suunnitellaan ja mitoitetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden sekä huollettavan kiinteistön tarpeiden mukaisesti. Palvelupaketti voi sisältää kokonaisvaltaisesti kaikki kiinteistössä ja sen pihapiirissä tarvittavat huoltotyöt vuoden ympäri, tai se voi kattaa esimerkiksi pihatyöt kevät- ja kesäkaudella – juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. Kiinteistönhuoltopalveluihimme kuuluu lisäksi asiointipalvelu.

 

Tahkon Talkkarit Oy on joustava ja mutkaton yhteistyökumppanisi kaikissa kiinteistöhoidon tarpeissasi.

Ota yhteyttä

Mutkatonta ja laadukasta palvelua

Tahkon Talkkarit Oy on kiinteistöhuollon kokenut ammattilainen. Pidämme aina kiinni asiakaslähtöisestä ja ystävällisestä palvelusta sekä moitteettomasta työnjäljestä – tämän tietävät myös asiakkaamme. Lukuisat pitkäaikaiset ja antoisat asiakassuhteet ovat ylpeydenaiheemme.

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja tilaa kiinteistönhoitopalvelut meiltä.

 

Saat meiltä myös remontti- ja kirvesmiestyöt.

Lue lisää

Pienet huolto- ja korjaustyöt kuuluvat palveluumme

Jumittavako ovet? Ovatko ruuvit päässeet löystymään? Pihatöiden lisäksi teemme myös kaikki erilaiset kodin pikkufiksaukset. Korjaamme muun muassa vuotavat hanat, teemme erilaiset huoltomaalaukset, tyhjennämme räystäät, nostamme laiturit talviteloille ja paljon muuta. Palveluihimme kuuluu myös ilmanvaihtokoneiden suodatinten vaihto sekä kiinteistöautomatiikan seuranta.

 

Mikä ikinä huoltoa tai korjausta kiinteistössäsi kaipaakaan, me autamme!